lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Ikväll e de freda hos oss..

Kategori: Allmänt

Nu har vi färdigbakade bullar här i huset. Det stormar ute så jag passade på att baka lite. Sedan fick vi det glada beskedet att våra vänner från Dorro skall sova hos oss. Vi och barnen blev sååå glada. Så nu skall vi handla, Amelia har beställt Chili con Carne och så får det bli. Kanske vi hyr en film och myser ordentligt i sofforna ikväll. Jag och LM tycker om att titta på rysare, så en sådan får det bli.

Annars är det mycket bilprat här hemma. Vi skall nämligen köpa bil och det råder oenigheter om vad vi skall köpa. Så vi får se vad det blir......

Bara 5 dagar kvar..

Kategori: Allmänt

Av semestern. Det går fort nu. Men jag längtar. Jag tycker om vardagen. Men vi har mycket att hinna med som vi vet vi inte hinner med när det jobbas och står i. Roggan ska ta tag i förrådet idag. Vi skall slänga massvis med saker. Sedan skall ett golv läggas där och hyllsystem skall upp på väggarna. Jag och barnen skall troligtvis börja med planteringen våran.

Molly har nu börjat med ett nytt ord, nämligen -Vafför?. Hela tiden säger hon de. Det låter så himla sött.

Igår när vi kom hem från banken möttes vi av en trött syster yster och J, dom hade nämligen varit på Leos lekland med barna. Det hade varit mycket folk och det var väldigt varmt där. Men barna var så nöjda. Vi bjöd dom på mat som tack å sedan tror jag dom for hem och dog i soffan. Ha ha ha.

Idag ska jag och Amelia på hennes favoritaffär, nämligen Plantagen. Jag måste hitta några nya blommor eftersom många har dött. Vi har jättestora fönster här och dom tål inte den sol vi har haft. En blomma som jag inte kan med är Garderobsblomman. Han/hon tycker inte alls om mig! Så nu skall samtliga ut..

Vilka dagar

Kategori: Allmänt

Har just börjat vakna ur min migränkoma. Har legat i två hela dagar helt utslagen. Tycker så synd om gubben min när jag får mina anfall, för jag kan inte hjälpa till något alls här hemma då. Blir helt sängliggandes. Men han är otroligt snäll och hjälpsam, hjälper mig hela tiden medans han tar hand om barnen. De e kärlek de;).

Men som sagt har jag börjat piggna till i kväll och det sker ganska snabbt, så nu har jag hunnit diska undan, dammsuga och skura. Funderar t o m på att baka lite, men jag tror jag väntar tills i morgon.

I morgon skall vi besöka banken, spännande. Medans skall syster yster och J ta barnen till Leos Lekland och busa med dom där. Jag är så otroligt glad att ha min syster här, dom är så snälla som vill hjälpa oss med sådant. Direkt barnen hörde detta så sa Amelia till Molly, visst älskade du J, Molly? Molly svarade genom att nicka ja. Hon är så otroligt kär i J, så när han kommer blir hon så otroligt blygen och röd om kinderna. Det är så kul att se. Ha ha.

Vi skall även hälsa på några affärer i morgon. Det blir att köpa hyllor och konsoller samt så skall R köpa så att jag kan börja med min stora plantering. Längtar.