lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

En vanlig söndag

Kategori:

Här vaknar man upp med en 70-tums tv, känns som bio😃. Vill också ha en sådan😉. 
De slog mig just att det troligtvis är julpynt framme på stan, nu förstår jag lite mer varför dom tar fram julen så tidigt i affärerna, för inlandsborna👍😉. Självklart!
Jag har varit lite egoistisk o lite irriterad att dom tagit fram den så tidigt och längtan till julen blir längre. 😀Men nu iturligt nog kan jag shoppa julpyntet på samma gång😍🎈
 
Här är dom läskiga dockorna jag fixade till😍
 
 

Egentid

Kategori:

oj oj, länge sedan jag hade egentid🎈. Då jag inte mår 100 var de väldigt behövligt🐤 Inge roligt att gå å vänta å vänta😔
Men har sett tv ikväll och bara tar de lugnt. Härligt efter intensiva dagar😀. I morgon ska jag äntligen få igen mina kottar❤️. Vi ska shoppa och fika dagen till ära😉. Sedan blir vi här i stan några dagar innan vi ska fira Halloween å mig😍
 
Jag åkte lite tidigare än tänkt och saknar redan min andra familj💕. Minsta ringde å sa att hon saknar mig och ville att jag ska komma hem😩💌då blir man sååå glad i hjärtat. Så fina underbara tjejer💕.
 
 

En riktig helg

Kategori:

Ha ha, ja så är det. Har nu börjat jobba igen. Kunde inte hålla mig längre...... Tänkte ju att jag skulle vara ledig i ett år med att ta det lugnt och se vad jag vill pyssla med. Men efter att ha renoverat hela huset blev jag rastlös och precis när jag var klar ringde dom och hade lite panik med folk och att jag kunde få komma och jobba när jag ville i princip. Sagt och gjort, förra veckan var introduktionsvecka, denna vecka som kommer har vi lov och sedan börjar jag på allvar igen. Men jag hade turen att jag fick själv göra mitt schema, så jag är alltid hemma när barnen går till och från skolan när dom är här. Det är en lyx av något. 
 
Igår hade vi bakdag här. Amelia bakade en helt egen schwarzwaldtårta till Nathalie som fyllt år tidigare i veckan. Å jag lagade fröknäcke och hemmagjord pizza och pizzasallad samtidigt som jag spökade ut Molly och Elina till skräckinjagande dockor. Barnen nöjda och glada, sedan efter middagen var det disco på Hotellet som dom var på en stund. 
 
Schwarzwaldtårtan var helt underbart, fantastiskt god och den tänker jag ha när jag fyller år, om Amelia är sugen att baka igen. Jag är så otroligt tacksam över mina barn, dom hjälper till hemma, lagar mat och bakar som vilka gamla tanter som helst;). Fantastiska barn jag har. Nu idag är dom istan och i morgon kommer vi att träffas där och ha lite höstlovs-mys. Vi tänker för första gången på på Pinchos samt se Trolls på bio. Sedan blir det shopping och lunchätning å fika såklart. Allt som vi älskar. Väl hemma tänker vi pyssla, bada och gå på biblioteket. Dom ordnar jättemycket roliga höstlovsaktiviteter här i Dorotea och det tänker vi utnyttja till max...
 
Hoppas alla får ett underbart höstlov.