lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Barbapappa med hår?

Kategori: InredningBild: Bluebox.se

Åh, blir galen av att ens titta in till bluebox. Dom har så underbara saker. Barbapappa grassgarden för endast 115:- kostar denna hos bluebox. Tänk att vakna en dag och känna att den kunde ha varit bättre. Att få fika frukost brevid denna skulle ju kunna pigga upp vem som helst!

Ha en underbar kväll mina vänner!

Amelia

Kategori:Bild: Privat

Det är lite tungt just nu! Molly och Amelia har ju båda astma. Nu har dom kommit in i en tid när dom kräks! Jobbigt. När Amelia var liten kräktes hon ofta, vi trodde då att det var magsjuka men det var det ju inte. Nu har även Molly börjat och dom gör det när dom lagt sig och sovit en stund. Sedan vaknar vi alla att någon av dom ja, kräks! Vet inte hur mycket man tvättat dessa veckor. Det värsta är att Amelias håller i sig längre än Mollys. Hon blir så himla tagen av detta. Orkar ingenting och sover mest. Stackars älskling. Amelia började i natt kl 23. Då tar R med henne till Lovisas rum så att barnen inte väcker varandra.
Direkt när detta händer, åker vi och handlar allt som Amelia älskar, dvs chips, fanta, coca cola, blåbärssoppa osv. Sedan får hon äta det hon vill. Det är bättre detta än ingenting (doktorn har sagt detta). Så nu mår hon bättre och i morgon vill hon till dagmamman igen. Men vi får se hur hon har det i natt och om hon är trött får hon stanna hemma en dag till.
I morgon blir det ett telefonsamtal till barnmottagningen, detta går helt enkelt inte!

Barnfamiljens bästa vän!

Kategori: Inredning

Bild: Privat

Här hemma förbrukas det enorma mängder papper. Igår hittade vi denna underbara sak! Torky har kommit med hållare som man kan ta med sig överallt, i tyg. Helt underbar! Denna går ju bra att ta med i bilen, på picknicken, osv. När barnen är sjuka kan man ta med sig denna runt i lägenheten, istället för att springa efter en hög med papper. Underbar! Just nu endast 49:- på ICA.