lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Sista dagen i maj

Kategori:

Vilken dag. Kl 8 Träffades jag å Maria i bräntisbacken, där gick vi 5 st (Maria 6) ggr upp o ner i slalombacken. Är så glad och stolt över mig själv. 
När man har varit så nere av smärta, och nästan helt handikappad (på slutet) i många år, är det en sådan häftig känsla att kunna göra något sånt här. 
 
Nästa gång hoppas jag på 6ggr, tror att jag ska dit 2-3 ggr i veckan. De värsta är att jag får migrän varje gång, men jag hoppas att det vår värmen som gör de, så att jag klarar mig ifrån detta. 

Onsdag

Kategori: Träning

Gissa om tjejerna var stolta att mamma varit med i Blodomloppet i morse. Amelia tog med sig medaljen till skolan för att visa denna. Molly tog min nummerlapp. Ha ha, tur det inte behövs mycket för att impa på kottarna. Idag cyklade vi till skolan, nu behövs inte ens en liten kofta när man cyklar, det är 23 grader varmt när man vaknar på morgon. Utlandsvärme. Men stackars våran gräsmatta. Den blir härdad om inte annat.
 
Idag skall jag ta prover för att se varför jag samlar på mig så grymt mycket vätska när jag tränar. Mina fingrar nästan sprängs...
 
Lovisa ringde och berättade om att hon var den enda i klassen som fått B på Nationella, engelskan. Gissa om mamma var stolt. Detta måste firas, blir middag eller bio till helgen om vi hinner.
Annarst vankas det snart födelsedag hos oss. Som vi har längtat. Får finfrämmande i år som vi har läängtat efter så mycket. Det blir även kalas i år på 4H-gården där barnen kommer att få rida och en massa andra roliga saker. Det roligast är nog ändå att mamma inte behöver städa inför kalaset, efter kalaset, fixa med massor. Härligt. Nu är problemet endast, vad skall vi köpa till våran 7-åring!!!!?. 

Blodomloppet 2013

Kategori:

Har nyss kommit hem från årets Blodomlopp här i stan. Vi var 5 st från jobbet som promenerade i väldigt rask takt 5 km, ca 50 min blev det. Sedan satte vi oss och fikade o bara myste. Riktigt härligt var det ute men strålande sol och väldigt många människor. Dom bjöd på banan, Fikapåse, t-shirt, medalj. Bilkön ifrån I20 var olidligt lång men det gick ganska snabbt.
 
Efter några varv i bräntisbacken kan vi nog springa nästa år på Blodomloppet.
På fredag är det dags igen, hoppas inte på solsteka denna dag. Prövade allergimedicin idag och det gick bra mycket bättre. Skall även göra det på fredag. Sedan blir det gröt till frukost, några ägg och litervis med vatten. Då kommer jag nog att klara mig ifrån migränen jag fick sist.
 
Nä nu blir det iordningsställande inför morgondagen. Blir nog lika varmt som idag.