lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Nu har helgen gått...

Kategori: Allmänt

Å min mamma är i Lajksjön. Vi har jobbat och donat hela helgen jag och min mamma. Och resultatet blev att tjejerna bus delar rum, det är ett stort rum och dom har fått en sida var, en sida som går i Hello Kitty-stilen och den andra sidan som lutar åt prinsess-stilen.
Sedan har Lovisa fått ett riktigt tonårsrum och jag har fått mitt alldelens egna kontor. Det blev så bra, att det kanske dröjer länge nu tills nästa flytt;)...

Nästa projekt blir hallen, men det får bli lite senare eftersom min kropp helt lagt av;(, hm.

Barnen är nu hemma och allt är som vanligt igen. Förutom en jättesnygg övervåning och en helt underbar lampa. Jag fick nämligen en lampa av min mor, ni skall sedan få se den. Även lite bilder på övervåningen.

Angående min mamma, hon är helt otrolig. Hon kommer hit och hjälper mig, sedan har dom med sig hallon-, lingonsaft, frysta bär och kött samt köttfärs. Inte nog med det så kokar hon saft åt oss här, det blev hallon/jordgubbssaft. Kan säga med lätthet att jag har VÄRLDENS bästa mamma! Tack för att du skämmer bort oss så här;). Nästa gång ni kommer ska jag skämma bort er med råge, var så säker.

Nä nu blir det lite kaffe (som mor köpt) samt en chokladkaka till. Barnen ser lite barntv.

Ha en toppenkväll!

Måleri målera

Kategori: Allmänt

Här grejas det för fullt. Jag målar över en fondtapet och mor min plockar ihop barnens leksaker. Dom skall nämligen få dela på rum. Vi har lite problem med att dom vaknar på natten och skall sova i våran säng. 4 st i våran säng blir ganska trångt.... När dom sover tillsammans sover dom som stockar. Så så får det bli. Då får jag ett eget kontor och Lovisa får ett eget rum.
Annars har vi varit på stan och shoppat, tittat på när syrran gick modevisning i underkläder (ute). Hon och hennes kompis var superfina. Sedan prövade vi att äta på ett nytt ställe som jag inte prövat tidigare. Rhodos, det ägs av Steve Galloway (fotbollsspelaren). Vi åt buffe, som bestod av pizza, ris, kyckling och salladsbuffe. Det var supergott. Kul att pröva på nya ställen.

Nä nu tjatar mor på mig;) Jobba jobba jobba.

Trevlig helg på er.

Ellos=Jul

Kategori: Inredning


Ellos har fått in en hel del fina jultyger. Jag är riktigt sugen på dessa, vill ha en gammeldags stil till jul, det hör som till då.