lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

I´m back!

Kategori: Allmänt

Oj oj oj. Det skulle behövts minst 10 timmar extra per dygn. Jag hinner inte riktigt med. Å kameran har inte kommit fram än. Kan lova att det blir mycket kort när den kommer fram. Tänkte bara berätta lite som sker här.

Just nu håller jag på att måla barnens stol och bord, några hyllor (som vi skall ha som nattduksbord) samt blomkrukor, och ett par gamla fönster. Dessa skall vi ha uppe på toaletten som speglar (har förstås spegelglas istället för rutor). Håller även på att måla ett skrivbord vi fått av fam Huggert/Ranta.

Uppe på toaletten har vi gammeldags tema. En gammal skänk och ett gammalt hyllskåp. Skall även ha en vitmålad tavellisthylla under speglarna. Kommer att bli så fint och romantiskt. Nere på toaletten skall det renoveras, där skall vi ha serien från IKEA som jag visat tidigare.

Samtidigt som jag målar håller jag på att tömma dom sista lådorna. Eftersom jag skall måla och tapetsera ALLA väggar, kan jag inte he upp en enda sak så dessa måste vara kvar i lådorna. Puh.

Håller oxå på med barnas rum. Skall försöka få bort alla lådorna tills i natt. För då skall jag börja spackla allt. Mamma kommer vecka 2 i Juni, för att hjälpa mig att tapetsera, så jag måste hinna måla de mesta. Det blir många vilopauser för att jag skall kunna orka med. Är ledig i dag och i morgon så jag hinner lite.

Allt ute kommer jag att spara till mor min kommer, eftersom jag inte kan böjja mig eller klättra upp och ner på stegar. (gammkärring, de e va jag är just nu.) Tänk om jag vore helt frisk, så skulle jag orka 3-dubbelt mera.

Det är mycket på schemat framöver. Nästa helg fyller Amelia 3 år, svärisarna kommer å en massa andra. Sedan kommer mamma och stannar en vecka för att hjälpa mig (UNDERBART). Sista helgen kommer våra underbara vänner från Dorro för att vara med oss på Wheels-helgen här i stan. Å så skall vi jobba förstås och försöka umgås med varandra.
Nä nu skall jag upp och tömma kartonger och dona på här. Jag lovar att när kameran kommer fram, så skall jag ladda upp många bilder på vårat hus. Ha en underbar em.

Måndag vecka 22.

Kategori: Allmänt

Ja, nu sitter jag här på jobbet igen. Skillnaden denna gång är att jag/vi äger ett hus och att vi bor i det! Livet leker. Vore det inte för den jädrans värken skulle ingenting dåligt finnas i mitt liv just nu. Men men. Är så lycklig just nu att det väger lite mer än värken min.
Vädret är helt underbart här i Umeå.

I går när jag höll på att lägga in alla kläderna i garderoberna så ropade R att jag skulle skynda mig att titta ut på gården. Jag gjorde detta, gissa vad jag såg?
Jo, våran dotter Amelia som var spritt språngande naken, med änglavingar på ryggen och cykelhjälm på huvudet, cyklandes runt på gården..........................Ha ha ha, så himla kul det såg ut. Undra vad våra nya grannar skall tro, hihi. Vi har med andra ord fixat studentskylten till henne.

Ikväll skall vi göra barnens rum och kontoret klart. Kanske hinner jag med lite bilder.
Ha en underbar dag.

Fredag=ledigdag!

Kategori: Allmänt

VI ÄR NU INNE I VÅRAT HUS!
Vi har nu sovit våran första natt i vårat nya hus. R hann sätta ihop alla sängarna igår så vi har alla sovit skönt i våra egna sängar. Köket hann jag packa upp igår, det är en del grejor kvar. Halva R´s jobb var här igår och hjälpte oss att packa in allt i huset. Underbart vad fort det gick.

Idag måste jag handla en spegel och dyl till toaletten uppe. Det fanns inget uppe på toaletten, bara toalett och badkar. Å en jäkla massa hål. Har aldrig sett maken på hål i ett badrum. Wow, säger jag bara.

Idag har vi en hel lista som skall göras:

Städa ur garderoberna och lägga in alla kläderna.
Ställa i ordning barnens rum.
Tvätta fönstren.
Handla.
Köpa spegel och skåp till toaletten.
Köpa ett duschdraperi och ställning till detta, upp.
Ställa möblerna på sin plats.
Köpa MDF och göra ett skrivbord + hyllor.
Sätta upp hallmöblerna.
Köpa en grill.
osv
osv.

Ja, det är en hel del som skall fixas. Barnen är hos dagmamman idag, så att vi skall hinna fixa lite här.

Åh, vad vi är lyckliga just nu! Både jag och R, somnade med ett leende i morse. Vi la oss typ vid 02.30!