lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Torsda

Kategori: Min familjÄntligen får jag en bra bild på min Lovisa. Stortjejen. Annars har vi storfrämmande. LM, Conny och underbara Sigge är hos oss nu. Själv har jag just fixat alla papper. Är ledig i morgon så då blir det fika i massor och shopping även de i massor. Nu skall jag gå ner och vara social. Hoppas ni får en bra Fredag .

Regnit Umeå

Kategori: Allmänt

Äntligen har min lilla familj kommit hem. Vi har hunnit storhandla och myst. Idag kommer mormor med bussen till oss och vi längtar så himla mycket efter henne nu. Så i helgen får vi det helt färdigt här hemma. Shopping skall vi även hinna med. Mamma har likadan smak som jag och vi försöker alltid besöka MIO, Lagerhause, Mias Lustgård, Åhlens osv. Idag har jag oxå beställt biljetter till KLUNGAN (dom som gör Mammas nya kille). Jag o R skall gå med våra vänner Nippe o Åsa. Men detta är i oktober så det är en bra stund till detta. Men det är kul att ha något att se fram emot.
Men vi behöver inte vänta länge innan våra vänner från Dorro kommer. Conny, LM och lille Sigge kommer nästa helg. Vi längtar så himla mycket efter dom. Det är våra absolut härligaste och underbaraste vänner man kan ha.
Nä nu skall jag jobba vidare. Kram på er.

090723

Kategori: Min familjSvärmor åkte hem ganska tidigt idag. Själv håller jag på att tvätta för fulla muggar. Ska försöka hinna lite städning oxå om jag orkar.
I kväll kommer äntligen Molly och Amelia å R hem. Som jag har längtat efter dom. Då blir det storshopping, när man är ensam hemma, så lagar man inte så mycket mat, det är inte  lika kul att laga mat då man är ensam. Å i morgon kommer ju min mamma hit.
Denna pol fick Amelia i 3 års present av Moster Thez och J, samt barnens morfar o fru. Amelia och Molly har så kul i denna pol. Nu får vi bara hoppas att värmen kommer till stan igen så dom får bada i helgen.