lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Lite nytt i vardagsrummet

Kategori:

 
 
 
Roger har satt upp väggen i vardagsrummet som gjort att vi har fått en liten gillestuga känns det som. Supermysigt. Jag är så nöjd. Nu är det bara golvet som skall lackeras inom en framtid. Bilden på köksdelen kommer strax. Har beställt en tavla som skall komma när som helst och den tavlan har jag längtat efter så länge. Det är lite småjox kvar där men det blir bra även där oxå. Såå nöjd.
 
Vårkänslorna börjar blossa upp nu när det är snorhalkigt och varmt ute. Förkylningen sitter i, har haft ont i halsen i 4 veckor....Less.
 
Nu har jag två st stora grejor att se fram emot nästa vecka, saker som jag är lite nervös över. Har även hänt lite tråkigheter som gjort att en del planer kanske inte blir av. Men men. Vi får se hur det blir med detta. Jag håller tummarna så hårt jag kan.  

Onsdag i all ära

Kategori:

Nu har Amelia varit sjuk i en vecka till. Sedan jul har hon varit halvkrasslig hela tiden fram till 23:e januari då vi fick diagnosen Scharlakansfeber, sedan har hon varit ganska frisk, men inte 100 fram till i onsdags för en vecka sedan då febern blev 40 ännu en gång. I fredags började hon fjälla ordentligt på händerna och fötterna, oj vad ledsen hon blev. Men enl scharlakansfebern så tar det 3-4 veckor innan fjällningen börjar så det stämde. Men nu en vecka senare med 38-40 graders feber gör det så ont i mammahjärtat. Igår var vi till doktorn som inte kunde hitta något, men då det är så nära efter scharlakansfebern så togs det blodprover.
I morse vaknade hon av att hon blödde näsblod, å fortfarande feber. Jag hoppas verkligen att vi får svar på vad det kan vara för något. Ringde fröken idag och det var 7 st som var hemma idag, så någon skit går det:(.
 
Molly fick ju inte fara på sin gympa i måndags så pappa följde med henne till badet igår, som plåster på såren;). Det är svårt att lappa ihop alla aktiviteter med jobb och sjuklingar. Men nu är alla glada och nöjda. Amelia är så hängig så hon orkar inte ens att tänka på att göra något kul, lilla gumman.
 
Annars har jag kommit gång ordentligt nu, var på löplabbet i måndags och fick skor utprovade. Dom är helt underbart sköna. Jag har börjat gå ca 40-60 min varje dag, känns bäst i höften då. När jag fått tillbaka lite muskler i höger benet kommer jag att börja styrketräna, men måste avvakta då musklerna helt har försvunnit där. Men det känns jättebra att få vara ute och gå, oftast blir det när barnen har somnat nu när Amelia är sjuk, men jag hoppas kunna få njuta av solen oxå;). Det blir inga skidor eller skoter iår, men jädrans nästa år.......Målet är att få springa igen och gå på aerobics och andra kuliga träningar.
Jag måste köpa mig en hållare till iphonen så jag kan ha den på armen när jag tränar, som alla andra proffs, ha ha.
 
Har så mycket som är inplanerat nu och måste vara fit for fight så jag orkar med allt kul.

Alla hjärtans dagen!!!

Kategori:

 
Jag hoppas att ni alla får en underbar dag idag. Sänder en tanke till alla mina vänner och kära. Familjen och jag tänker mysa med en god middag ikväll. Det är kärlek, att få vara med dom man tycker om. I morgon tänker jag krama Lovisa så hon blir smurf;)
 
Älskar dig Lovisa (å Molly, Amelia). Du gör mamma stolt och glad.