lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

En tisdag

Kategori:

Hamnade i stan en snabbis efter att barnen åkt till farfars idag. Har nu Packat upp kläder och barnens julklappar, tvättat och fixat lite. Tänker passa på att handla allt i morgon oxå när man ändå är i stan till nyårsmiddagen. 
När jag ändå är i stan tänker jag kolla in rean lite, förhoppningsvis hittar jag en jacka å vinterskor ☺. 
 
Sedan blir de roligheter i dagarna 3, som jag har längtat. Efter de åker jag till min storgumma och hjälper henne att tapetsera lägenheten deras. 
 
Min fina pyjamas jag fick av Amelia 💖

Julhelg 2016

Kategori:

 
 
 
Julledigheten är underbar fortfarande.  Nu har vi rymt iväg till grannkommunen Åsele,  till gammfaster som barnen säger. Vi har sett fina ljus på himlen, vi tokspelar spel och äter o dricker gott. Spelade oxå wii och skrattade åt alla roliga spelsätt. Nu e kl 10 och jag får inte liv i mina kottar, ha ha. Idag drar vi iväg till Lycksele.  Får se var vi hamnar ikväll 😘🎄🎁.  
 
God fortsättning ❤

Dopparedagen

Kategori:

Äntligen är dagen här..... Som vi har längtat ❤🎄. Vi blev väckta av kusinen då hon var lite sugen på morgongåvan😍. Här har vi som tradition att man får öppna ett paket på morgonen, lite för att stilla suget😇. 
 
 
Nu är julegröten intagen och vi ska strax bege oss på lite äventyr.  
 
Det är vinter här jämfört med stans slask och halka.  
 
God Jul på er alla och ha en riktigt trevlig dag. ❤🎄