lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Syskonkärlek

Kategori: Min familj

Syskonkärlek, det är både bråk, kramar och tandagnissel som gäller dagarna igenom. Men dom har otroligt mycket gemensamt, har alltid någon att luta sig emot. Nu är det mest kompisarna som gäller, ibland ser man dom knappt. Nu när våren kommit börjar vissa barn att tina fram, så nu knackas det och rings på dörrarna hela tiden. Tv är det sista dom tänker på. Är så glad att vi bor där vi bor, båda tjejerna har kompisar runt omkring, så nu längtar dom så mycket tills cyklarna åker fram.
 
 
 
 

Äntligen Påsklov

Kategori:

 
 
Som jag har längtat efter detta. När man har full rulle på jobbet och med två jobbresor inom kort är man slut på. Vi åkte sent ifrån Umeå igår efter att Amelia har varit på ridningen. Jag och ungarna sov nästan hela vägen, helt slut på. Molly hade en riktigt bra dag på dagis då dom fick klä ut sig som påskkärringar, påskharar eller kycklingar, sedan på em hade dom påskdisco. Gissa om hon var överlycklig.
Amelia hade sin dag i tisdags då dom hade friluftsdag. Dom fick ta med fika och så åkte dom skidor för troligtvis sista gången för i år. Men nu är dom glada att få vara lediga en stund.
 
Amelia ska få följa med mig när jag åker till Stockholm på fredag nästa vecka, jag skall åka dit med Sara och vi ska på Globen och pärla med många många fler. Skall bli så kul att få åka dit för att ta det lungt och att mysa.
 
I söndags som var hade vi klädparty, det var riktigt kul och barnen fick nya yogapants, tunikor och mössor. Kommer säkert till veckan. Dom har såå fina och bra kläder, skulle vilja ha alltihopa.

14 år sedan........

Kategori:

Idag är det 14 år sedan jag och Roger träffades. Vi träffades på Åsele vintermarknad 1999. Helt otroligt vad tiden går. Lovisa var bara 2,5 år gammal.... 
 Jag befinner mig i Stockholm just nu och har varit här i några dagar. Åker hem i morgon fm. Vi får fira detta då med en god middag. Hunnit handla lite presenter till barna och kanske hinner jag köpa lite till Roger oxå.
Det har varit hektiska dagar här, men jag trivs som fisken i vattnet. Underbara Stockholm. Vi bor på hotell denna gång och det är så mysigt med hotellfrukost på mornarna. Igår jagade vi Avis hyrbilar här i hela city och hade vi haft en stegmätare hade den gått i taket. Hade såå ont i benen.
 
Snart har vi påsklov och jag kan lova att det blir en massa mys med familjen då vi har varit ifrån varandra så mycket. Hoppas det finns isar kvar så man kan pimpla, det är nu många år sedan jag pimplade och det är såå kul.
 
Nä nu måste jag jobba vidare. Vi ska ut och äta lunch på min favoritresturang som ligger framför NK. MUMS