lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Snabba veckor

Kategori:

2 dagar i Lycksele gick hur fort som helst. Det är en helt underbar mottagning där. Alla som jobbar där är otroligt snälla och underbara💗. Så dagarna bara rinner iväg när man är där.
 
Annars är hösten som bäst nu. Kall och dimmigt på morgonen och solig🌞och fantastisk på dagen. 
 
Så här såg det ut i förrgår då jag körde till Lycksele ❤
 
 
Å så fick jag och barnen rå om vår älskade systerdotter/kusin. Hon sov här och vi myste så mycket.  Passade även på att ta en långpromenad i det fina höstvädret. 
 
Hann även med Föräldramöte och en tjejkväll med min älskade vän Mikaelsson 😍. 
 
I helgen ska vi bara mysa och ta de lungt.  Kanske måla ett rum och tapetsera färdigt matsalen😄😉. Men ta de lugnt emellanåt 😀🖒

Höst

Kategori:

Dagarna är helt underbara och jag har nu målat färdigt lilla hallen, har en större kvar nu men har fått hjälp så nu blir det tapetsering i matsalen, ca 5 tapeter under så vi är tvungna att ta bort allt😂.
 
Här bakom ser ni tapeterna som varit uppe, denna tapet är i varje rum här nere😣. Den fina gamla klockan har varit med om lite....( ny färg, se nedan). 
 
Kommer att bli så bra.  Skönt när de började lite klart😊

Coola tapeter

Kategori:

 
Har hittat en så rolig tapet som jag tänker ha här hemma. Då hjärtat vill ha mest vita väggar så passar denna suerbra. Alla andra färger här i huset är svart, vitt och grått i olika nyanser. Enkelt att matcha osv. Men denna tapet är så kul och kommer att bli jättebra i pysselrummet/spelrummet. Ska göra 2 väggar med tapet och 2 väggar vita. Kommer att ha röda och svarta detaljer.