lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Härliga fredag

Kategori:

Nu är fredag äntligen här. Idag följde jag med en kompis till doktorn. Är så glad när jag kan få hjälpa henne lite då hon alltid hjälper mig och ställer upp för mig.
Sedan har jag legat på soffan och vilat.
 
I helgen blir det lite julpyssel med julkort och smycken samt mycket mys med mina gullungar. Vi får ju även besök i morgon och vi längtar så mycket efter det. Då blir det ännu mera mys.
 
Fick ett paket från USA idag med Choklad melt, svart, vit och rosa så det kommer att bli cake pops och fina muffins, som nedan. Det är så kul när man kan mixtra och trixa med allt och göra det superfint.
 
 
 
Visst blev dom hära häftiga? I helgen blir det liknande med frosting i orange kanske. Dom skall egentligen vara helt svarta uppe men jag hade lite för lite deg, så nu vet vi hur man skall göra. Man lär sig;). Nu väntar jag bara på fler färger från USA och då kommer vi att göra regnbågs-cupcake.
 
Önskar en trevlig helg!
 

Ändringar....

Kategori: Träning

Ja, nu blev allt upp och ner. Måste infinna mig 1,30 tim före op på onsdag så jag var tvungen att boka en natt extra på hotell samt avboka SJ och flyga ner dagen före istället. Å nu ser jag att jag kanske inte ens får igen SJ pengarna. Gissa om jag är arg (å fattig). Fan man sitter här snurrig och påverkad och ingenting blir som jag tänkt det. Satt och pärlade en dag och efteråt ser jag att jag pärlat helt tokigt.... ha ha. Tur man kan skratta lite, för jag är sååååå less nu.
 
Å ont har jag nästan konstant nu. Igårkväll var rent ut sagt förjävlig. Bara för jag hälsade på på jobbet och åt middag hos min syster. Ska man inte kunna med det ens? Less, sur och allmänt förbannad. Det är mitt andra namn nu.....
 
Jag kommer att lägga ut alla mina smycken snart på bloggen där man kan köpa dessa om man vill. Men då jag ingen kamera har så tar detta lite tid.. Men det kommer, lovar.

Funderingar

Kategori:

Här planeras det för fulla muggar. Nästan jämt. Jag planerar hur jag vill ha köket och Roger planerar badrummet uppe.
 
    
 
 
 
Bilderna kommer från Styleroom.se
 
Jag har lite bilder i huvudet som jag vill ha badrummet. Vi kommer att bygga bastu i badrummet uppe, Vi kommer att ta ett hörn som vi aldrig använder här och bygga in det och få en bastu.
Jag vill blanda mycket material men inte så mycket färg. Jag vill ha mosaik i duschen och vid handfatet, resterande skall vara vitt med träinslag som vi skall ha i bastun. Åh vad jag längtar.
Men sedan hoppas jag att det blir kökets tur för där har jag så bra ideér som jag längtar att få utförda. Praktiskt bra och supersnyggt kommer även det att bli. När allt detta kommer att ske vet jag inte, men förhoppningsvis när jag är pigg och kry så jag får vara med att arbeta.
 
En sak är då säker, dom som gjorde vårat badrum nere  och tvättstuga kommer inte att få göra det. För nu ligger det till så att dom gjorde både våran tvättstuga och toalett nere, gjorde allt för fort så dom var tvungen att göra om en del igen. Å nu mer än ett år senare märker vi att mattan på toan har släppt, fast vi inte har installerat en dusch dit in......Dom har varit och kollat på det men sedan "glömmer" dom bort oss och hoppas att det skall lösa sig eller? Tills Roger ringer och påminner dom om det hela. Nu kommer detta säkert att ske vintertid och då kan vi inte bo här då Molly inte tål dammet och limmet. Åh är så less. Men jag skall ringa försäkringsbolaget och höra hur dom kan ha sådana här klåpare till att göra det dom inte kan. Det värsta är att grannarna våra gjorde även dom toaletten samtidigt som vi och dom hade samma problem........ Blir så arg.