lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

En vanlig dag

Kategori:

 
 
 
Ha ha. I vårat hus har vi 2 st"stolpar" i vardagsrummet och en uppe. Nere i vardagsrummet klättrar tjejerna upp för dessa stolpar och klappar taket eller pussar taket. Ha ha, Värsta partytricket.
Dom andra bilderna var när vi var på Östra för att vänta på storasyster som skulle kommit med tåget, men det hade snöat 1 mm och då fick dom ställa in detta och det blev buss istället. Medans fikade vi och jag var rädd hela tiden. Cafet ligger högst upp, å jag har blivit så höjdrädd att jag knappt kunde titta ner. Men gott fika hade dom och barnen var nöjda. 
 

Mitt i veckan-dagen

Kategori: Träning

Här sitter man igen. Nu är det bara 29 dagar kvar tills jag skall bege mig till Göteborg för operation. Nervös? Inte än, men en skön känsla har infunnit sig i kroppen, en tro, hopp om att jag kommer att bli frisk. Är inte nervös över operationen eller runtomkring detta men nervös över att jag inte kommer att bli frisk. Vågar inte riktigt tänka på att jag kommer att bli frisk, då blir jag så fruktansvärt besviken om det inte blir så.
 
Idag skall jag och Lovisa på spa-behandling. Lovisa skall få en ungdomsbehandling på 60 min och jag skall få en Ansikte-klassisk på 90 min. Underbart härligt skall det bli. Men efter min behandling måste man hem på en gång, eftersom jag kommer att bli knallröd i ansiktet. Gissa om Lovisa skrattade. Men det skall bli så underbart skönt.
Jag skall boka in en fotbehandling på Wilmas innan op, det var det mest, absoluta, helt underbara behandling jag varit på. Man var nästan full efteråt. Kunde knappt köra bil hem, ha ha.
 
Annars har jag inte så mycket planerat nu för tiden på dagarna. Jag har underbara vänner som finns tillhands hela tiden och som gör mig glad och det är så mycket värt. I söndags var min underbara vän S här och vi pärlade och surrade och åt lite pizza. Samtidigt tömde kottarna Mollys rum totalt. Ha ha, vilken syn. Vad dom hinner på några timmar. Men huvudsaken dom har det kul, för jag kan lova att här får man busa i sitt rum nästan hur som helst, MEN man måste alltid städa efter sig......

Fredagsmys för hela bunten

Kategori:

Provdocka från Åhlens 599:-
 
 
                            Hänglykta från VILLAGE 99:-
BOSS Nuit ca 530:-
 
 
Dessa saker skall läggas till min önskelista. Mamma, den riktigt långa listan är lite längre ner...... Nu längtar jag ju inte mindre när man har pratat med mamma. Tur hon vet hur galen jag är i min födelsedag. På fredag får vi goda vänner på middag här, då kommer barnen att klä ut sig och vi kommer att dekorera vårat hem ordentligt. I morgon ska vi handla en jättepumpa och dekorera denna. Barnen längtar.
 
Idag har jag fått min operationstid, i slutet av november flyger jag till Göteborg. Blev så pirrig o nervös. Samtidigt ringde min läkare här ifrån NUS så nu blev det massa ändringar för mig. Men jag förstår detta då jag inte mår bra, och blir bara sämre och sämre.
Tur jag har min födelsedag att se fram emot och helgen efter kommer våra underbara vänner hit och vi skall få rå om dom hela tre dagar. Detta ser jag fram emot såå mycket. För det var länge sedan sist.
 
Fick en trevlig överaskning ikväll, Lovisa ringde och vill komma ikväll. Gissa om vi blev lyckliga.
Trevlig helg på er alla.