lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

2010-02-24

Kategori: Allmänt

WOW, vad fort denna dag gick! Hann knappt med. Skulle ta en em-frukt och kollade på klockan, då var den 16:45??? Igår var jag och Amelia hemma då hon hade krupphosta på natten, hon får då alltid feber efter detta. Vi hade det mysigt, med film och målning. Hann även med att städa;).
Sedan gick dom över till grannen och busade me Axel så dom somnade så gott dom små trollen.

Ikväll har jag ingenting alls på schemat, skönt. Måste göra matlista, får se om det sker. Annars ska jag nog ta det lungt, tvätta lite och vika ihop tvätt. Ha ha ha.

Ha en underbar kväll allesammans.

Helgen i helgen!

Kategori: Allmänt

Om bara min migrän går över så blir det fixning och doning här hemma i helgen. I morgon skall vi ut och handla nya lysknappar och lampor. Dom är nämligen helt färdiga med vårat badrum och tvättstuga nu, härligt. Det firade vi med en underbart god middag som pappa R, Amelia och Molly hade lagat ihop och dukat så fint till mamma.
Själv har jag jobbat hela dagen, trots en knackande huvudvärk. Men familjen kom och hälsade på en stund och gav mig mina migränmediciner, så jag tog mig an dagen;).

Om jag hinner skall jag fota lite så ni får tjuvglutta lite på vårat nya badrum och tvättstuga. Har även hunnit me lite andra rum här uppe som ni kan få glutta på, spännande.

Pappa R har nu traskat till bärgarkompisen Nippe och skall se ishockey, medans vi prinsessor skall sussa här hemma.

Sov så gott!

Äntligen

Kategori: AllmäntVi har nu bott här i över ett halvt år och ÄNTLIGEN har vi fått internet att fungera. WOW vilken pers!
Här kommer en bild sedan i somras då Amelia var sjuk. Storasyster Lovisa sitter och myser med Amelia.