lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Stockholm

Kategori: Träning

 
 
Så här är lite framtid för mig. På lördag drar jag till Stockholm för Dirty Dancing, samt lite shopping självklart. Ladurée ska jag besöka och andra underbara affärer som bara finns där.
 
I oktober är jag bjuden på Icebreakers med Foppa och Markus Näslund och Co. Gissa om jag är överlycklig. Det är via jobbet. Jag hoppas inte att jag fått op-tid före detta, för jag vill sååå gärna kolla på detta.
 
Annars är inte så mycket inplanerat i oktober eftersom jag väntar på operationstid. Mysa med familjen står på schemat. Förrästen så tog vi in alla vinterkläder igår, har gått igenom allt och tvättat upp det. Så idag blev det vinterjackor för både jag och Molly. Amelia och pappa Roger är hemma då Amelia fortfarande är sjuk. Nu blir det nog sjukan snart. Det ger sig aldrig. Stackars liten.
 
 

Ledig dag idag.

Kategori: Min familj

 
Amelia vaknade upp med krupphosta, ingen feber men låter som en kraxig tupp. Vi sitter nu och dricker the så att hon skall bli lite bättre då hon ska på discokalas idag. Jag och Molly måste åka och handla och köpa lite mössor, kanske vi fikar lite på stan också. Jag måste kolla upp en ny luftrenare till henne, då den vi har har blivit lite repig av allt rengörande. Då kan man inte använda den nå mer då det är viktigt att det inte kommer in eller ut några farliga partiklar. Vi har haft minusgrader här inatt, frosten ligger kvar på marken. Så nu börjar den torra perioden inomhus också. Inge vidare för oss men med hjälp av luftfuktare och luftrenare så funkar nätterna och dagarna ganska bra faktiskt.
Bilden är tagen då vi var med min faster och hennes karl på Tapas, en underbar resturang här i stan. Världens godaste mat har dom. Jag tog rödbetor med honung och getost, nötter på. Sparris och räkor, Ostron med vitlöksfyllnad, mumsigt så gott.Längtar tills nästa gång man skall äta där. Men ikväll är vi bjudna till goda vänner här i Ersmark och det skall bli så underbart att få komma dit. Barnen längtar som tusan.
 
.

Fredag, äntligen

Kategori:

Efter världens migränanfall igår så börjar jag återhämta mig nu. Gårdagen var som bortblåst, så borta var jag. Men nu är det fredag och det känns underbart.
Vi har ingenting planerat då vi alla har varit lite hängiga och lite småförkylda. Det skall inhandlas fredasmysgodis i vanlig ordning. Amelia ska på kalas i morgon så Molly skall få hyra en film då istället. Lite shopping måste jag hinna med då Molly behöver en mössa, 3 st mössor har dom tappat på bara några veckor.....Blir lite smått galen.
 
Idag har jag kommit lite närmare målet till operation. Det finns bara två läkare i Sverige som opererar det som jag skall göra, en i Umeå och en läkare i Göteborg och som det ser ut nu så blir det i Göteborg. Pirrigt. Nästa vecka skickas remiss dit och snart får jag en tid för detta. Skall bli så skönt att få det gjort så jag får tillbaka mitt liv. Har lagt upp ganska många saker som jag skall göra sedan, jag hoppas bara att allt går bra och att jag kan göra alltihopa. Viktigast är att kunna få leka och sporta och umgås med mina barn både dom små och med min stora tjej. Det har varit väldigt lite av sådant nu då jag varit så dålig. Men snart........
 
Skall kolla på kameror i helgen, vilken jag skall köpa. Snart börjar julen och då måste man absolut ha en bra kamera. Älskar ju allt med jul, advent osv. Härligt. Bara vi får ordentlig höst nu så vi får ut och plocka lite fina löv och göra hösttavlor, sen får vintern komma.
 
Trevlig helg önskar Lillatjejligan.