lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Söndag

Kategori: Allmänt

Underbart väder idag. Vi har hunnit med mycket. Jag har städat lekstugan med hjälp av Amelia. Sedan har jag krattat och rensat i rabatten. Måste köpa lite jord som jag skall he överst i rabatten som är lite luftigare, just nu är den väldigt kompakt.

Jag och Lovisa var på bio i går. Vi såg Battleship, film med Alexander Skarskård och Rihanna. Jag och Lovisa tyckte att den var superbra. Helt klart sevärd. Vi var även en sväng till ICA Maxi, vilket är väldigt sällan nu förtiden. Men det blev en ny Muminmugg, den näst nyaste med massvis med så my´isar på. De var Lovisa som skulle handla men jag hittade lite mera. Härligt.

Barnen är helt slut nu då dom har varit ute hela dagen. Vi har även ätit lunch ute. Grillad korv. Härliga vår. Älskar denna tid. Då man kan snygga till överallt innan det skal växa och frodas. Har försvunnit jättemycket snö idag så nu är det bara baksidan kvar. Sen blir det altanbygge och gräsmatta bak som skall fixas. Sedan får jag plantera mina buskar och träd där.

I kväll är det Roger och Lovisas tur att gå på bio och dom skall se American pie reunion. Vi skall bara ta det lungt och vila upp oss inför morgondagen då våra middagsgäster kommer. Så kul.

Lördag dagen lång

Kategori: AllmäntUnderbart väder. Denna bild är tagen för några veckor sedan. Nu är nästan all snö borta. I dag kl 8.30 var det +10 grader nästan. Underbart underbart. Idag blir det krattning, fixning av cyklar och städning av gården. Lovisa är här så det blir nog en fika på stan oxå, för hon ska nog shoppa lite. Här är båda småtjejerna förkylda. Feber lite nu och då men ingen fara.
Vi har haft på känn att tjejerna är lite känslig mot mjölk. Men för att kolla detta måste man vara HELT borta från mjölk i 2 veckor. Men det är nog dax att pröva detta nu då Molly kräktes upp mjölken hon drack. Pappa Roger är oxå känslig mot mjölk, så då får man göra en storrensning på mjölk för hela familjen i 2 veckor.

Det vankas Valborg, härligt. Barnen längtar till brasan och att få grilla maschmallows. Vi får besök så det blir en massa bus här;).

Nä nu är det dax för räkningar och deklarationen........

Torsdag

Kategori: Allmänt

Dagarna, veckorna och månaderna går så rysligt fort just nu. Det är väl för att vi har något inbokat nästan varje dag, men ändå.

Allt är bra med oss, förutom karln. Som är hemma och är rysligt febrig och dålig. Det är inte bara karlsjukan utan denna gång är den på riktigt. Jag hoppas verkligen att han blir frisk snart.

Ikväll vankas det ridning för tjejerna. Dom längtar varje dag efter detta. Att jag fick mig två hästtokiga tjejer;)

Själv har jag fått mig lite dåliga nyheter men skall snart träffa doktor och hoppas att det inte är för allvarligt. När man väl är sjuk så får man alltid en massa andra fel, tråkigt tråkigt. Men jag hoppas det är blir bra. Alltid tänka positivt.......

Men men, vi har i allafall bokat in en massa kuligheter som vi ska på och det känns väldigt bra.