lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Måndag

Kategori: Allmänt

En helt vanlig måndag. Lovisa skulle åka tåg i morse, men hör och häpna, det var inställt. Istället blev det buss så hon kom försent till skolan. Men det gick bra ändå. I helgen har vi pysslat på Lovisas rum, hon har nu lila, svart och vitt. Superfint blev det. Nu är det bara lite småfix som skall köpas in dit, sedan är det i tiptop. Molly och Amelia har fått nya gardiner, rosa med mörkrosa prinsesskronor.
Sedan har vi hunnit med att luncha på stan med grannarna, sett film och tagit det lungt.

Helgerna går så fort att man knappt hinner med.

I söndags skulle jag och Lovisa fara och styrketräna, men Roger var tvungen att skruva i bilen så vi får göra det nästa gång istället. Vi skall försöka få lite ensam mamma-dotter tid.

Nä nu ska jag försöka få i Molly någonting. Hon har inte ätit så mycket på några dagar.

Sjuk sjuk sjuk

Kategori: Allmänt

Ibland undrar jag var vården är på väg....
Molly har svår astma, vi håller på att få "krupp" eftersom vi sällan får den hjälp vi vill ha. Dom lovar hela tiden att vi skall få ha samma läkare, men hittills varje gång vi har varit på lassa så har vi fått ny läkare, o jag kan lova att vi varit in många gånger. Sedan när dom skulle vaccineras, glömde dom bort många barn. Eller ta den gång när hon röntgade sig, då hörde vi ingenting. Jag trodde då att röntgen inte visade något. Men efter ett akutbesök berättade en läkare att lungorna inte såg fina ut alls.
Ibland känns det som om man måste googla själv vad och hur man skall göra för att själv bota och kurera.

Vi är nu uppe i en kräkperiod med astman, det är jobbigt som tusan för Molly. Hon blir bara skinn och ben, stackarn. Roger ringde till barnmott för att höra om vi kunde få hjälp. Gissa vad vi fick för svar???
Jo att vi skulle ta kontakt med vårdcentralen. Skrattretande. Eftersom hon har svår astma har dom på barnmott sagt att hon skall bara gå på barnmott, men helt plötsligt idag skall hon till vårdcentralen.

Blir så förbannad, rent ut sagt.

Snart måste man väl på ICA och köpa röntgen!

Torsdag i vårt hus

Kategori: Allmänt

Rätta ordet är just nu i vårat hus. Nu har Amelia fått öroninflammation. Så vi måste fara och träffa någon doktor som kan titta hur det ser ut i örat. Hon har bara lite feber och är frysen. Annars mår hon bra, min lilla sjukling.
Molly var det full rulle på i morse, fick sin nya tröja och nya jeansväst. Sedan satte vi upp luggen med ett spänne och hon kunde nästan inte slita sig från spegeln. Pappa Roger skjutsade henne till dagis med bärgaren.
Allvarligt tror jag att vi måste köpa en bärgare. Barnen hoppar i ytterkläderna när dom skall få åka bärgare. Men är det ingen bärgare p G så går det sååå låångsamt. Ha ha.

I morgon blir det möte i Övik, passar då på att hämta hem storasyster Lovisa. Hoppas att vi hinner en tur på Cubus.

Nä nu blir det till att fylla kaffetarmen lite mera..