lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Gott Nytt År!

Kategori: Allmänt

Här grejas det för fulla muggar. Helt otroligt blir det snart nytt år. Vi befinner oss i Svanabyn och skall äta god mat som hummer mm. MUMS! Barnen hjälper farmor att baka brödpinnar. Det är synd att det är så jäkla kallt, 22,5 grader. Har varit plusgrader och högst -3 grader men på nyår blir det genast kallt. Alltid. Vill härmed önska er alla ett Gott Nytt År!

Julledigt

Kategori: Allmänt

Igår kom vi hem från Sundsvall, vi hälsade på lillasyster min, vi har haft det så mysigt å härligt. Jag hann även handla skrivbord, kontorsstolar osv till tjejerna på IKEA. Shoppade vinterjacka till Molly oxå. Färden hem var hemsk. Vi höll på att sladda av vägen (gick bra), körde mellan 60-80 hela vägen hem;( de var snökaos blandat med lite regn.... Färden tog mer än 4 tim.
Även min mor och Amelia följde med.

Vi har det verkligen härligt, idag har jag, Roger i barna tagit en sparktur på wiiks.

Ikväll har vi varit på shopping i Dorotea, har även hyrt en film så vi ska mysa å ta det lugnt;).

Jul jul

Kategori: Allmänt

Ja här har vi jul;) Amelia vaknade 10.30 i morse, vi alla hade då vaknat före henne. Annars ser vi tv, äter och ser på tv å äter, lägger puzzel och myser. Helt underbart har vi. Jag å mor åker nog iväg till syrran i morgon och hälsar på.

I år fick jag min älskade kartellampa, genomskinlig;) i julklapp av min familj. Gissa om jag e lycklig.