lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Tisdagen, dagen efter

Kategori: Allmänt

Ja min Måndag började inte bra. PUNKTERING. Som tur var va R hemma med Molly så han bytte däck. Men jag och Amelia kom försent på dagis och jobb. Medans jag står hemma i hallen och ringer dagiset och jobbet ang förseningen, ser jag i min almenacka att Amelia skall till Ögondoktorn idag (mån)! Typiskt. Far i god tid och hämtar Amelia från dagiset, vad händer? Jo, däcket som R bytt har ingen luft.........Ha ha ha (hysteriskt argt). Måste åka förbi Haga och pumpa däcket. Å gissa, Vera HATAR att pumpa bildäck, därför har jag aldrig gjort det. Så med R i telefonen får han instruera mig hur jag skall göra. I allafall. När jag hämtat Amelia och vi ska på lassa hittar vi ingen parkering...Panik! Efter 15 min snor jag en mitt framför en annan bil (förlåt). Vi kommer 5 min försent. MEN allt gick bra. Efter doktors besöket så får Amelia följa med mig på mitt jobb. Hon sitter och ritar, klistar och limmar. Sedan tittar hon på Bolibompa på it. Hon hjälper mig att sortera papper osv. Himla kul. Sedan går allt bra. Lovisa har lagat Amelias favvomat när vi kommer hem, Spagetti och köttfärssås. Härligt att ha en sådan duktig tonåring hemma. ;).

Idag tisdag är R fortfarande hemma med Molly som har feber. Amelia och jag åkte buss till dagis och jobb idag. Vågade inte chansa, hi hi. Ikväll har jag och Amelia planerat att åka på Plantagen och köpa lite blommor, Amelia älskar den affären... Sedan måste vi köpa stövlar åt henne, då hon fått hål på sina gamla. Men inte är vi ledsna att måste shoppa..

Ha en bra dag!