lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Fredag

Kategori:

Jag har nu börjat jobba på världens bästa jobb. Varje dag när jag åker hem har jag världens största leende och alla som möter mig måste tro att jag är knäpp. Men så otroligt fantastiskt härligt. Alla som jobbar där är fantastiska. Allt är bara bäst. Jag är så otroligt lottad som fått detta jobb. Verkligen 1 på miljonen. 
 
Mina älskade tjejer är med pappa o hans familj i Cypern. Dom får verkligen vara Globetrotters i år. Först Spanien i februari och nu detta. Saknar dom jättemycket. Snart kommer dom hem, äntligen. Då får vi äntligen vardagen i vårat liv, jag älskar vardag. Skola, jobb, träningar och helg.....
 
Sedan blir det Elmia i en vecka, efter Elmia stannar jag i Stockholm och bor på hotell 2 nätter och ska se Volbeat på Friends Arena. Jisses så jag längtar. Tycker om att ha mycket på schemat, många planer. 
 
I morgon ska vi till stan, ska fira min älskade Guddotter. Tänk, hon fyller nu 3 år, tiden går så otroligt fort. Är otroligt glad över mina systerbarn, dom har en speciell plats i hjärtat.....
 
 
 
 
 

Augusti

Kategori:

Tiden rinner som vanligt iväg. Å nu är vi inne i Augusti månad. I år har jag inte hunnit vara på några äventyr alls, ja, eller jo. Har ju flyttat, renoverat och bara tagit det lugnt och jobbat. Men jag är en riktig rutinmänniska och trivs otroligt bra i vardagen med jobb, träning, matlagning, städning och läxläsningar. Å allt bara rullar på. Nu skall ju tjejerna satsa på simningen och dom har fått en tränare som ska hjälpa dom med allt. Det kommer att bli minst 3 ggr träning i veckan och båda mina tjejer ser fram emot det så mycket. Då får mamma passa på att träna samtidigt nere i gymmet, så det blir perfa. 
 
Igår följde jag och Molly med Linda för att kolla hjortonen. Då jag ska ta det lugnt blev det en pytteliten hink, men vi hittade inte så mycket MEN däremot blåbär. JIPPY! Jisses så glad jag blev. Så nästa helg ska jag ut och plocka blåbär utav bara den. 
 
Till veckan ger jag mig ut på min sista vecka i Umeå, känns väldigt vemodigt men otroligt spännande att börja mitt nya jobb. Fantastiskt roligt, jobbet är som klippt och skuret för mig (hoppas jag). 
 
Sedan i september väntar Volbeat i Stockholm. Med hotell och allt. Ska bli så kul att äntligen komma iväg. Nä nu ska jag försöka ta mig iväg och shoppa lite mat då mina älsklingar från stan kommer;)....