lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

MRT

Kategori: Träning

Har nu gjort MR-med kontrast i höftkulan. Gick otroligt bra, var riktigt läskigt. MRT-tunneln var värst denna gång och fick vara i den nästan 2 timmar. Höll på att svimma när jag var klar så jag inhandlade Redbull, Reload-dricka och lite choklad och satt och väntade på min karl. Kunde ju inte köra hem.

Väl hemma hade barnen badträning och stackars Roger var tvungen att åka med båda i olika omgångar. Som tur är har vi snälla grannar och barnen fick vara där hela kvällen medans den andra var på simskola. Efter 20 kom Roger och Amelia hem så det blev en lång dag för oss alla. Tack för hjälpen snälla ni.

Nu är det bara att vänta på svar. Jag har en förhoppning att jag skall kunna träna hela sommaren så att jag är back in buissnes efter sommaren. Så jag håller modet och humöret på topp och håller tummar och tår att så blir det.

Trägårdsplaner

Kategori: InredningBergbambuHäckoxbarKorallkornell

Här är lite som jag funderar på ang våran gård. Just nu går allt ruskigt sakta, men Roger jobbar otroligt mycket nu och jag är ju i pensionärsform........ Önskar att jag kunde hjälpa honom mera. Men vi kämpar på och han har nu handlat allt för att göra stommen på altanen. Jag ritar och funderar hur vi skall göra.
Det kommer att bli äpplen-, plommon- och krusbärs träd, det är en sak som är säker.

Allt skall gå i enhet. Tycker inte om när det är olika lyktor, krukor osv. Så nu handlas inget och jag planerar hur allt skall bli. Det kommer att bli teak, svart/grått och vitt samt silverfärger på altanen. Fräscht och fint. Sedan blir det nya markiser och ytterdörren kommer att gå i samma färger. Whiiho vad jag längtar. Ytterdörren skall jag måla i år. Det får köpas in en dörr senare. Vet precis vad jag vill ha, en trädörr. Trä kommer starkt på ingående igen och det är lätt att hålla rent när man har en karl som skruvar och barn som leker i lera........

Mitt i veckan

Kategori: Allmänt

Helgen har passerat och jag och barnen har haft en superhärlig tid. Vi började med att överraska svärmor i Svanabyn. Vi hade självfallet pratat med farfar så han visste att vi skulle komma. Vi myste, dom gick på bio, fiskade, klippte gräset, flög drake och en massa annat. På självaste morsdagen brännde jag iväg för att överraska min mor. Men döm av min förvåning när jag försov mig....... Det gick nog väldigt fort till Lajksjön, men jag hade missat dom precis för hon skulle jobba hela dagen.

Efter att barnen överraskat mig och vi fikat frukost tillsammans började släkten dyka upp. Fick fint besök från Vilhelmina, sen kom storfiskarna med 2 underbart stora rödingar som jag skulle laga till. Anita fileade bitarna och sedan gjorde jag en grädd och meseblandning som vi hällde över. Till detta hade vi pressad potatis, mums. Gammelmormor kom också och Malin. Superkul att träffa alla och nu har jag beställt lite färsk fisk.

Sedan överraskade vi min mor och hon blev så rädd så hon nästan hoppade till. Underbart kul. 2 besök på Wiks har vi hunnit med och döm av min förvåning då jag hittar Rosti Mepal där. Å på rea oxå. Älskar Wiks, man vet aldrig vad man kan hitta där. Barnen höll på att riva affären ena gången, men annars gick det bra.

Mamma var och skadade ryggen så vi blev kvar även måndagen för att ta hand om henne. Hoppas och håller nu tummarna att det bara var en sträckning. Förbaskat att vi skall bo så långt ifrån varandra. Vi hann få i oss älgskavsgryta innan vi begav oss.

Ungarna ville promt in i Åsele, så dit for vi oxå en sväng. Fick med oss presenter från Spanien och plantor som nu står fint i köket.

Det var våran morsdagshelg.