lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Midsommardagen

Kategori: Min familjFoto:Farmor

Vi bor i husvagn.....
Somnade som ett barn igår då det regnade jättemycket på husvagnstaket.
Dagen började med att vi och barnen gick ut och plockade blommor. Sedan gjorde Roger och jag varsin blomsterkrans. Roger har på sig sin överst, och barnen delade på min krans. Vi insåg sedan att Rogers krans var en superfin dörrkrans;).
Sedan begav vi oss till Meselefors där det surrades, åt underbart god mat och så spelade vi kubb. Kvällen avslutades med bastu för Amelia och Roger, som följde med co. Molly var så trött att vi satt inne och väntade på dom innan vi åkte hem.

Men vi har haft en underbart härlig midsommar.

Tack så mycket Ing-Britt;)

Mammahjärtat

Kategori: Allmänt

Mammas hjärta nästan brast i förrgår.
Vi åkte till moster och hade en riktigt tjejdag. Vi promenerade in till stan, handlade lunch på MacDonalds, satte oss i parken och åt denna och bara myste i solen. Sedan köpte vi lite modellera och åt varsin mjukglass innan vi promenerade tillbaks till moster. Där stannade vi i lekparken och lekte. Sedan blev de middag, lite bolibompa och duschning. Sedan på kvällen när  barnen skulle lägga sig frågade jag dom vad som var bäst med dagen. Molly svarade, lekparken och Amelia svarade, Du, mamma! Hjärtat höll på att spricka. Man blir så glad att höra sådant. Min älskade lilla gullunge.

Visst får man önska?

Kategori:Lilly of Sweden "Caroline" 679:-Plain vanilla klänning divine "Butterfly" 1500:-ChillNorway 1795:-
         


Charmant väska Vintage work 599:-
Frontrow living rivet wave Skinnväska/Plånbok 1199:-Ester Elenora Skull Silk 799:-

Alla bilder tagna från Creative Lounge här i Umeå. En butik helt i min smak. Det värsta är att jag nästan vill ha allt. Men är man småbarnsförälder kan man inte shoppa så mycket till sig själv;(. Men drömma kan man ju, eller hur.

Å, Plötsligt händer det...............