lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Lite nytt på bordet

Kategori: Inredning

 
I vardagsrummet. Enkelt men fint, det tycker jag om. Den fina tändsticksasken ERNST fick vara kvar. Kaffebönor i ljusvasen gör så att det luktar gott när man tänder ljuset. Ett väldigt bra knep och fint är det.
 
 

Nya kuddar

Kategori: Inredning

 
 
I vardagsrummet har jag en orientalisk matta som jag ärvt av min gammelmormor. Den går i rött och beige osv. Det är väldigt svårt att hitta kuddar som har detta i sig utan att det blir för mycket. Men igår på Ohlssons tyger hittade jag dom, dom bara skrek mitt namn, hi hi. Väldigt nöjd, passar in som handen i handsken.
 
 

Mollys 6års dag.

Kategori: Min familj

 
Nu har våran Molly fyllt 6 år. Det är hennes största dag någonsin på året. Dagen började med paketöppning i sängen med våran lilla famil. Sedan på dagis sjöng vänner och fröknar för Molly och hon fick en ballong. Sedan kom moster, morbror och moster, kusin S, A och deras underbart söta barn. Å vi åt kycklingtacos och en massa tårta. Det var underbart trevligt och Molly fick så fina presenter, hon somnade snabbt denna kväll. Amelia var inte glad. Hon gick med bestämda steg upp på kvällen och sa att det var hennes värsta dag i hennes liv.
Dagen efter när jag väckte Molly, frågade jag hur det var med min 6-åring. Då hörde jag från Amelias rum, oohh, förstör inte min dag. Molly fyller inte år idag!