lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Julklappar

Kategori: Min familj

 
 
 
 
Barnen blev så lyckliga för sina julkappar i år. Dom fick presentkort på kläder och det älskar dom. Så när vi kommer hem till Umeå blir det shopping för knattarna. Sedan fick dom många många andra julklappar som dom blev glada över. Nu börjar planeringen till Mollys födelsedag. Hon är lite osäker om hon skall ha Piratkalas, prinsesskalas eller Monster High kalas. Vi får se vad hon bestämmer sig för. Men jag och Roger har bestämt att hon inte får bjuda så många som sist, för i år blir det i huset kalaset skall hållas:)

En vanlig dag i norr

Kategori:

 
 
Här har vi det bara bra. Nu har vi äntligen fått hem storasyster så nu är vi hela familjen på plats. Det känns så skönt. Snart kommer svärisarna och Amelia och Molly hem, är på väg hem från Stockholmsresan. Som vi har längtat efter dom.
Idag har vi fått träffa Lyckebo-personerna, det var länge sedan och det var så kul att få träffa dom. Helt underbara människor.
 
I år har farfar och farbror skottat upp en skridskobana till barna och dom är så lycklig. Hoppas vädret tillåter skridskoåkning i morgon för Molly är så sugen på att öva att åka. Amelia är superduktig på att åka. Snart kan jag oxå åka och då rackarns.....

Dan efter dan efter julafton

Kategori:

Här har vi det bara bra. Vi är väldigt förkylda men det går bra ändå. Vi var till akuten i Umeå innan vi åkte hit men fick en läkare som inte ger Pencillin så när vi kom hit blev hon såå dålig. Jag fick då tag på Pencillin och hon blev så mycket bättre några timmar efter de och nu är hon feberfri så idag får hon pröva att gå ut lite.
 
Vet inte riktigt vad hon haft men hon har haft jättehög feber, lite prickar, jättekraftig ögoninflammation och nu förkyld.
 
Men huvudsaken hon är bättre nu för i morgon skall dom åka flyg med farmor och farfar till Stockholm där dom skall bo på hotell och även gå på Disney on ice på Globen. Gissa om dom är överlyckliga.
 
I dag är vi bjudna på julmat hos mor med karl där vi även skall få öppna lite julklappar. Så det blir en liten julafton för oss. Mysigt.
 
Annars äter vi, sover och bara myser för fulla muggar. Har väldigt ont, men jag hoppas detta ger med sig snart för nu vill jag att allt detta skall vara över.
 
Äntligen fick jag en kamera, en fin underbart fin kamera. Så lycklig.