lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Skolstart

Kategori:

Äntligen har skolan börjat och barnen är överlyckliga över deras nya klasser. Pappa va med Molly och jag följde med Amelia till deras nya klasser. När dagen var slut sa hon att hon ville gå till skolan själv idag🤗😊👏🦄. 
 
I helgen var vi och badade på badhuset, fantastiskt fint och mysigt badhus. Köpte ett familjekort för runt 1000 kr, ett helt år!!!!!! Helt otroligt billigt. Bara ett träningskort i stan för 1 pers kostade runt 6000 kr...... Man får så otroligt mycket mer här och barnen kan själva åka och bada eller gå och fika osv. Vi trivs så ruskigt bra, synd att jag inte hinner så mycket mera än att måla och fixa just nu. Men snart.... övervåningen är nu klar så det ska bli så kul att få byta ut penseln mot tapetsering😉, självklart målning oxå. Köket, matsalen, kontoret och pysselrummet kommer att få tapeter. 
 
Vardagsrummet före och efter. Har inte hunnit att sy gardiner dit ännu eller pyntat med tavlor osv, de blir nog ikväll 🤗. 
 
 
 
 
Idag började jag och ❤at med C9. Nu ska kroppen få må bra och då kör vi igång med en sådan kur, perfekt för att rensa ut all skit i kroppen och börja med nyttigheterna🍇🍒🍍
 
Kommentera inlägget här: