lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Förbaskade skitbilar!!

Kategori: Träning

Ja, man kan säga att det är tur vi har nära till skolan nu, dessvärre att höften är som den är. Går inte att åka buss för att det är för nära till skolan. Taxi blir för dyrt. Ny bil=inte ännu. Packmoppe skulle vi haft;)
Bilen går inte att ta. I förrgår när vi skulle åka och handla, körde vi på nya E4:an när jag kände att bilen "svajjade" lite, körde runt 80 km/h. Som tur var, plötsligt small det rejält, körde in mot kanten och stannade. Punka!. Fälgen var skadad och hade krängt av däcket. Inte kul med barnen i bilen. Men det gick bra som tur va. Fick hjälp att byta däck men reservdäcket var inte bra och ingen luft så nu har jag ett trasigt däck, en trasig fälg, ett skitdäck till reservdäck.
Hur gör man? Tar man bussen till Jula, köpa en domkraft. Sedan då? Vilken fälg och sedan vilka däck? Ha ha, kan meddela att det är många år sedan man hade sådana här problem. Å just idag..... av alla dagar.
 
Amelia har nämligen sin stora dag och kväll i dag. Musikalen med stort M. Det är svårt att pussla ihop dagarna som dom är, men med detta också. Hm. Jag som hade lovat hämta syrran och lilla J då dom skulle följa med och titta på musikalen. Å mamma och karl kommer inte förrän i morgon. Typiskt. Men dit kommer vi oss, men så synd att det blir bara vi. Jäkla skitbilar.
 
(Men jag har kvar leendet).
Kommentera inlägget här: