lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

En vanlig dag

Kategori:

 
 
 
Ha ha. I vårat hus har vi 2 st"stolpar" i vardagsrummet och en uppe. Nere i vardagsrummet klättrar tjejerna upp för dessa stolpar och klappar taket eller pussar taket. Ha ha, Värsta partytricket.
Dom andra bilderna var när vi var på Östra för att vänta på storasyster som skulle kommit med tåget, men det hade snöat 1 mm och då fick dom ställa in detta och det blev buss istället. Medans fikade vi och jag var rädd hela tiden. Cafet ligger högst upp, å jag har blivit så höjdrädd att jag knappt kunde titta ner. Men gott fika hade dom och barnen var nöjda. 
 

KOMMENTARER:

 • Therese - Sockenvägens Söta säger:
  2012-11-04 | 17:57:09
  Bloggadress: http://lurans.blogg.se

  Håller tummarna för att din op i slutet av månaden går som den ska, då sk du se att du kommer att få användning av dessa stolpar sen, värsta träningsredskapen för poledance ju ;-P
  Å var det dig Mariana skulle gratta i helgen?! Isf kommer ju ett stort grattis här ifrån Sockenvägen, bättre sent än aldrig!
  Va nu rädd om dig och håll dig frisk så håller jag tummarna allt vad jag kan för dig framledes!!!!

  Svar: Tack snälla du. Ja, då jäklar skall det svingas i dessa stolpar. Tack så mycket för gratulationerna, ja jag har blivit firad i dagarna tre kan man säga. hi hi. Tack snälla för omtanken. Jag hoppas ni får vara friska och krya. Kram
  veronica hahlin

 • Therez säger:
  2012-11-08 | 19:42:54
  Bloggadress: http://www.therez.se

  Sötnosar!

  Svar: Visst är dom....
  veronica hahlin

Kommentera inlägget här: