lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Helg

Kategori: Allmänt

Vårt minitroll har fått åka till farmor och farfar för att vara där i helgen. Det är bland dom första gångerna hon får vara där helt själv och syrran få vara hemma hos oss. Amelia njuter för fulla muggar. Helgen är hennes och hon bestämmer mat och vad vi skall göra nästan hela helgen. Igår åt vi på MAX till pappa Rogers stora förtjusning. På söndag efter hennes dans skall vi äta på Steve Galloways resturang. Vi skall även hinna med en hel del shopping så storasyter lär bli lycklig över de, hon är på väg i detta nu hem till oss. Äntligen.

Men jag skall även försöka hinna måla deras nya sängar. Vi har ju beställt hem sängar från IKEA, det visar sig vara furu runt sängarna å jag hatar furu. Så dom skall målas vita nu när Molly är borta. Annars trivs barnen i att ha fått varsitt rum. Lovisa får bo in sig i sitt nya rum i helgen.

På måndag får vi vår efterlängtade Linas Matkasse. Man får en veckas matleverans. Det skall bli spännande att se vad det är och om det är något som Roger äter;).

Ikväll blir det mys hos oss. Roggan skall baka sina specialare - inbakad calzone med hemlagad pizzasallad. Vi ska hyra filmer och Amelia har beställt dippis.

Ha en trevlig helg allihopa!
Kram

KOMMENTARER:

Kommentera inlägget här: