lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

2018

Kategori:

Ja, jag är nu några veckor försenad på det nya året. 
Det nya året har börjat väldigt bra. Fast jobb, underbara barn och fantastiska människor i mitt liv. Kan nästan inte bli bättre. Om jag hade fått önskat något, hade det nog varit mera tid. Har otroligt lite tid över till annat nu för tiden. Men då jag sitter i olika styrelser ovanpå ett heltidsjobb och barn som tävlar i simning blir det inte så mycket tid över till annat. 
 
Förra helgen var vi på simtävling till Skellefteå, Alltså, kan man bli stoltare. Alla barnen tar PB hela tiden, fantastiskt. Jag är så otroligt tacksam som får vara med och stötta dessa barn. Båda mina tjejer tävlar;). 
 
Annars då? Jo, har knappt kört någon skoter då jag varit förkyld, migrän och jobbat mest hela tiden. En enda tur. Men idag är det endast -4 grader så det bådar gott. Har varit så mycket fluffsnö och då är inte min skoter de bästa.... Bara de packar ihop lite så kan jag köra överallt. 
 
Nä nu skall jag hem och ge katterna mat, mat till mig själv och sedan skall jag på byn;)..... spännande....
Kommentera inlägget här: