lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

1:a Advent

Kategori: Allmänt

Jag och mina tjejer älskar advent. Vi började morgonen med att mysa i sängen, hela familjen. Sedan åt vi frukost tillsammans med tänt ljus och julmusik i bakrunden. Jag har lyssnat på Agneta och Lindas julskiva sedan jag var liten, så detta är tradition i våran familj. Sedan dansade R och Amelia till denna, hi hi.
Vid lunch bar det av till stan. Där vi träffade familjen J, C och lilla A. Där åt vi lunch och shoppade tillsammans. Amelia lämnade sin önskelista till tomten, som lovade att komma till henne. Hon sa inte många ord, var så himla blygen, sötnosen. Det regnar här i Umeå, inte direkt julväder. Men jag trivdes som fisken ändå. Jag älskar när man får trängas och doften av glögg överallt. Härligt. Sedan for vi hem till oss och drack glögg och åt pepparkakor. Nu har J, C och A åkt hem så nu vankas det middag här. R och barna skall äta pasta och jag skall äta något från viktväktarna som jag köpte idag.
Nu har vi jul i vårat hus. Nu är det bara julgranen som saknas men den skall oxå snart upp, så man får se den lite. Vi skall ju fira jul i Svanabyn i år och nyår i Lajksjön, härligt. 
Ikväll har jag och R våran filmkväll då vi ser Wallander tillsammans. Vi har aldrig annars tid att se något ilag så det har som blivit söndagskvällar som är våran tv-kväll tillsammans.