lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Guldbyxorna

Kategori:

Jag och Molly har just sett Pojken med guldbyxorna,  den var bra och spännande.  Vi har lite mys ikväll,  igen. Men det är vi värda. Vi cyklade nämligen till coop, jag och Molly.  Hon var så otroligt duktig. Sedan var vi och spelade minigolf på Hedlunda med våra vänner. Molly var otroligt duktig,  å hon tyckte om det så mycket så vi åker nog diti morgon igen. Amelia blev lite avundsjuk, men lovade att vi ska åka dit när hon kommer hem. 
 
Vi är några tjejer och barn som troligtvis kommer att åka till Finland till veckan,  båt tor och inträde på Wasalandia 285 kr/pers, fantastiskt billigt och man kommer hem samma dag.  Kan inte bli bättre; ). 
 
Idag har jag klippt gräsmattan, vattnat allt och trimmat så nu är tomten i toppskick.  I morgon blir det picknick i stan, bibblan,  glassbonden och cykling.  Härliga sommar.