lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Träning

Kategori: Träning

Passade på att köpa mig ett träning/löpset. Redan samma dag (igår) gick jag och Molly på en promenat, Molly tog med sig cykeln. Vi har en väg här utan asfalt så dit gick vi. Eftersom jag har fått upp flåset ganska bra vid promenad prövade jag jogga lite och det gick hur bra som helst. Sedan körde jag intervallträning. En lyktstolpe gång och en lyktstolpe jogging, höll på så i 30 min. Funkade hur bra som helst. Måste erkänna att jag är lite rädd för att det skall bli något där dom har haft isär höften, så jag kommer att köra så här tills jag har varit hos sjukgymnasten och fått riktigt klartecken om att ta i lite mera.
 
Men gissa om jag är lycklig. Detta går ju som en dans. Med denna kost som gör att man är så pigg och orkar mycket mera gör att man vill röra sig hela tiden. Jag känner att när man tränar mera så behöver man lite mera mat. Har gjort frökex som är perfekt att ta när suget sätter in och på dessa lägger jag Briegetost (så gott, finns i charken på Coop) och någon god skinka på.
Har samlat så mycket vatten i kroppen så jag försöker dricka mycket kaffe, skall köpa the idag med vattendrivande så det går ur kroppen.
 
Men centimetrarna bara "rinner" iväg och det känns så bra. Snart vankas det blodomloppet här i stan och då hoppas jag att jag är ännu piggare och raskare.