lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Dagen före midsommar

Kategori:

Amelia har sista fotbollsskolan idag. Hon är taggad för dom skall ha vattenkrig idag. Så vi håller tummarna att det inte regnar på dom hela tiden.
Annars har jag en ny dator nu och jag har inte riktigt kommit överens med den, men den verkar väldans bra. Äntligen, den förra gick inte att skriva med då en del bokstäver inte tog. Det går ju inte att ha det så. På denna har jag även siffrorna på sidan också. Perfekt.
 
Annars går LCHF super, mår som en kung och kilona bara försvinner som dom ska. Värken har inte ännu visat sig försvinna men jag håller tummarna att det är en glad bonus.
 
Sitter och planerar vad vi ska göra i sommar. Det är svårt för det finns så otroligt mycket man vill göra. Men vi får se hur det blir och hur mycket jag orkar. Det bästa hade varit en utlandsresa. Tänk så härligt för en värkande kropp. Men jag måste nog vinna på trissen först. Ha ha.
 
Ha en bra dag.