lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Snart 2017

Kategori:

 
Ja, man kan inte tro att det är nyår i morgon. +3 grader varmt och lite regn.
Vad jag minns så brukar det vara -30 grader kallt på nyår, ha ha.
Har i allafall fått hem mina gotjejer. Vi möttes halva vägen var då dom var i Borgafjäll, det gick bra, väldans halt, men tar man det bara lugnt så:). Vi har även storhandlat maten inför morgondagen på Wiiks, så ikväll tänker jag ta det riktigt lugnt. 
Hann iväg en sväng och träffa pepparkakorna också.....höll på dö av skratt när jag såg mamma, hon var så brun. Dom har varit till bror min och hälsat på över julen. Men på nyår får vi äran att umgås med dom och lillebror å hans tjej;). 
 
Våran meny kommer att se ut så här:
Förrätt: Mango och advokadosalsa med kräftstjärtar och chili
 
Varmrätt: Fläskfilé inlindad i bacon med god sås med färska champinjoner i samt en god och krämig potatisgratäng och sallad. 
 
Efterrätten: Amelia vill ha Ris á la malta och vi andra skall ha lyxkladdkaka med hemagjord toffe och nötter på.
 
Det blir en enkel men god mat, då vi blir många runt bordet, precis som det skall vara. 
 
Igår kom vi hem efter att ha varit i Övik och Umeå. Lowa hade fått från "Min stora dag" En hotellnatt på valfritt hotell samt gratis inträde på Navet. Sagt och gjort bokade vi in oss på hotell i Övik där vi åt god lunch och shoppade lite. Sedan efter att ha ätit god frukost på hotellet (bland måååånga ishockeykillar) åkte vi till Umeå på badhuset där. Jag myste och lyssnade på ljudbok medans dom badade. Måste säga att jag blev liite besviken på Navet. Det var så otroligt opersonligt ute där man checkar in, lite tråkigt att allt skall vara så sterilt och opersonligt. Men trevlig personal styrde upp det hela. Men tyvärr inte lika mysigt som Paradisbadet. Men vi hade det mysigt och avslutade dagen med att åka på Avion och shoppa vidare och äta en middag på Mittes favoritresturang IKEA.