lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Underbara fredag

Kategori:

Herregud vad vi har det härligt. Igår var jag och Amelia på stranden, vi fikade, läste bok, träffade kompisar och bara myste på. Sedan blev det ICA Maxi där vi shoppade till dagens lunch (på stranden) samt så gick jag till frisören. Herregud va längesedan det var jag klippte mig. Men nu är det gjort och det känns så bra. Jag tänker i höst (troligtvis) klippa mig kortare. Jag sätter ändå bara upp håret hela tiden.
 
Idag bär det alltså av till stranden igen. Härligt. Bara att smörja in oss ordentligt då det är sol hela tiden. Mycket blir det i fikabagen också. Sedan ikväll ska vi städa och greja lite. Nu har jag tre veckor kvar av min semester, känns nästan lite overkligt...... Fyra veckor snart avklarade. Det är helt underbart att semestra så här länge. Inte en enda föräldradag tar jag ut heller. Det är så många som tar föräldradagar på semestern för att få en mycket längre semester. Förstår om man måste för dagiset skull men inte dom som utökar semestern för deras egen skull. Nu när Amelia börjar ettan är det bra att ha många dagar kvar då det är lov hela tiden;). 
 
Piffningen på altanen pågår för fullt, skall ut och köpa tyg i em så jag kan sy dynor till loungen. Det blev så himla bra.
 
Nä nu blir det tillredning av kycklingsallad till stranden.... Ha en bra dag.
 
Bild tagen i Älta vid stugan. Vi drog dit en sisådär 30 ankor, svanar osv;). Ett helt år sedan vi var dit.