lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Fredag

Kategori:

Jag har nu börjat jobba på världens bästa jobb. Varje dag när jag åker hem har jag världens största leende och alla som möter mig måste tro att jag är knäpp. Men så otroligt fantastiskt härligt. Alla som jobbar där är fantastiska. Allt är bara bäst. Jag är så otroligt lottad som fått detta jobb. Verkligen 1 på miljonen. 
 
Mina älskade tjejer är med pappa o hans familj i Cypern. Dom får verkligen vara Globetrotters i år. Först Spanien i februari och nu detta. Saknar dom jättemycket. Snart kommer dom hem, äntligen. Då får vi äntligen vardagen i vårat liv, jag älskar vardag. Skola, jobb, träningar och helg.....
 
Sedan blir det Elmia i en vecka, efter Elmia stannar jag i Stockholm och bor på hotell 2 nätter och ska se Volbeat på Friends Arena. Jisses så jag längtar. Tycker om att ha mycket på schemat, många planer. 
 
I morgon ska vi till stan, ska fira min älskade Guddotter. Tänk, hon fyller nu 3 år, tiden går så otroligt fort. Är otroligt glad över mina systerbarn, dom har en speciell plats i hjärtat.....