lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Fina varma lördag

Kategori:

Å här ligger jag inomhus och mår råtta. De e otroligt mycket nu med allt, både skit och roligheter. Jag är glad att jag är en väldigt positiv människa och lyckas få det skitiga att bli positivt, men om det är mycket kan det ta liiite längre tid. 
Nu är det inredning hela tiden i huvudet.....härligt. Men jag har nästan allt klart. I köket är jag väldigt sugen att sätta upp detta kakel då köksluckorna är brungråa, tror att det kommer bli skitsnyggt. Det är vanliga träbänkar och det gillar jag. Tycker om att blanda och trä gör att det blir hemtrevligt i ett hus. Färgen är inköpt och hela huset kommer att gå i grått, vitt och svart. Är grymt sugen att ha tapeten enl nedan i sovrummet. Min kompis Sara har den i sovrummet och den är underbart fin och det blir sjukt mysigt. Nä, jag gör det. Lite färg måste jag också ha, ha ha.
 
Måste mäta och läsa lite mer om detta kakel då det är marrakech är det lite speciellt och man måste impregnera dom. Å då jag aldrig har lagt kakel förut kan de bli lite speciellt.... ha ha. Men jag tror jag ändå ska köra på de. 
 
 
Amelias födelsedagspresent är nu beställd, å jag är såå lycklig att jag kom på denna present. Hon kommer att bli så glad. Hon fyller år på Nationaldagen och då om vi har hunnit in i nya huset ska hon få ha sitt kalas där:). Då kan vi kanske sitta på altanen och äta. Ja, herregud så jag längtar. 
 
Nä nu ska jag gå och vila lite mera. Vill ju ut och ta en promenad i detta underbara väder....