lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Party

Kategori:

 
 
Planerna inför halloween har börjat rejält. Jag och Molly beställde årets saker till halloweenfestern från Partykungen.se i måndags och idag har vi dom här i Dorro. Snabba affärer. Härligt. Nu är det bara pumporna jag måste få tag på så jag kan göra pumpasnacks och dekorera. Det skall bli så kul i år då våra vänner från stan kommer. Nu skall jag bara sätta mig ner och börja planera maten för denna helg. 
 
Annars är planerna för denna "tant" att komma igång här med träning. Jag har pysslat och målat detta hus nu i några månader (känns det som) och jag kan säga det, att kroppen har kommit i sista hand. Man känner det ganska väl då kroppen behöver mer och mer kaffe för att vara någorlunda pigg, ha ha samt dessa bedrövliga mackor för att stilla hungern snabbt. Inte bra alls. Men nu blir det andra bullar. Promenader, zumba och styrketräning är vad som kommer att stå på min agenda. (snart)....Snacka om att det är svårt att komma i gång, att verkligen komma igång. Innan jag flyttade hit tränade jag var och varannan dag, sprang 5 km och var i högform. Wow, snabbt går det utför, ha ha. Nä nu är det dax att verkligen komma igång. (jag försöker peppa mig;))
 
 
Kommentera inlägget här: