lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Tisdag, 4 dagar kvar....

Kategori:

 
Gah, vad tiden rinner iväg. Men jag är glad att jag hunnit med alla julklapparna, nu är det bara att hälsa på alla för att leverera ut dessa;). 
Igår bakade jag lussebullar, glutenfria bondkakor och glutenfria drömmar. Hann även med att göra köttbullarna och rostbiff. Puh, älskar att fixa och dona. Amelia har ärvt denna gen och hon älskar att göra godsaker och pimpa dessa. Ovan gjorde hon jättegoda cupcakes med äkta frosting på. Smeten var ljusrosa, underbart fin. Hon är så duktig. 
Har även hunnit ut till Wiks och handlat, dom hade 5% på allt man handlade idag. Frågade Ulla om jag tas för pensionär nu då dom har haft 5% till alla pensionärer på tisdagar, ha ha. Men idag gällde detta alla (som tur är). Älskar den affären, dom har totalt allt du kan tänka dig och mer därtill. Å har dom inte det du söker har du det inom några dagar. 
 
Det känns så tomt då mammsen och Roger är i Spanien, dom ska vara där i 2 veckor. Hon har ju alltid bjudit dit oss till jul eller dagarna runt julen. Hon ringde igår och dom hade det jättebra där. Undrade om hon skulle handla något till oss;). 
 
Ikväll ska vi försöka pimpa lite pepparkakor och sedan slå in lite julklappar. 
Kommentera inlägget här: