lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Snart helg

Kategori:

Oj vad mycket jag fått gjort idag medan lillgumman Molly varit sjuk och mest legat hela förmiddagen.  Jag har sorterat i alla skåp och äntligen efter 6 år är allt på plats😆. Lister uppsatta i hela nedervåningen. ..... Molly blev bättre på EM,  då åkte vi på banken en sväng och sedan för att köa regnkläder o dylikt.  Sedan har vi tokstädat hela övervåningen, barnen tog sina egna rum och hjälptes åt med kattlådan.  Dom är så otroligt duktiga.  
 
Men vi har som varit trötta och slut men jag tror att det är vädret som ställer till det.  Det är sååå kvavt och mörkt ute. Amelia har haft huvudvärk hela emot å Molly har varit överspeedad.  
 
Annars är allt på topp. Har precis blivit lagledare i F-06s  innebandylag och det ska bli så spännande och roligt. Är ju fotbollsmamma oxå å det funkar jättebra.  Superkul att få vara med i barnens träning.  
 
Amelias lag är helt otroliga. Fantastiska tjejer.  
Kommentera inlägget här: