lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Värmebölja

Kategori: Träning

Oj oj oj vilken värme. Just för värken är detta toppen, men annars pallar man inte så himla mycket. Är just hemkommen från inlandet. Har haft några toppendagar. Innan vi åkte fick barnen se Ace Wilder. Dom tyckte att det var väldans spännande. Synd bara att det var ganska sent för dom var alla såå trötta att dom knappt orkade se hela konserten.
 
Annars har vi ju varit på Junsele Djurpark enl traditionen. Vi hade som sagt väldigt mysigt. Vi har även träffat mitt kusinbarn, E, han är så underbart söt, Amelia fullkomligen älskar bebisar och vill bara sitta och hålla i dom hela tiden och även byta blöja. Gissa om mamma o pappa blev glada;).
 
 
 
 
 
 

Barnen har nu varit på en fisketur utan mamma, hon pallar ju inte att bo i tält och att gå långt så hon fick åka hem till stan i stället.
Har ju även hunnit med Åsele marknaden också. Gissa om jag hade roligt. Herregud så många bekanta jag träffade. Man blir alltid så glad av alla trevliga människor i Åsele. Tur att några av dom bor i Umeå;)
 
I morgon vankas det mys för hela slanten, det blir nog en god middag med lite gott dricka till, som jag längtar.
Ses i morgon, kram o puss.
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: