lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Dan efter dan efter julafton

Kategori:

Här har vi det bara bra. Vi är väldigt förkylda men det går bra ändå. Vi var till akuten i Umeå innan vi åkte hit men fick en läkare som inte ger Pencillin så när vi kom hit blev hon såå dålig. Jag fick då tag på Pencillin och hon blev så mycket bättre några timmar efter de och nu är hon feberfri så idag får hon pröva att gå ut lite.
 
Vet inte riktigt vad hon haft men hon har haft jättehög feber, lite prickar, jättekraftig ögoninflammation och nu förkyld.
 
Men huvudsaken hon är bättre nu för i morgon skall dom åka flyg med farmor och farfar till Stockholm där dom skall bo på hotell och även gå på Disney on ice på Globen. Gissa om dom är överlyckliga.
 
I dag är vi bjudna på julmat hos mor med karl där vi även skall få öppna lite julklappar. Så det blir en liten julafton för oss. Mysigt.
 
Annars äter vi, sover och bara myser för fulla muggar. Har väldigt ont, men jag hoppas detta ger med sig snart för nu vill jag att allt detta skall vara över.
 
Äntligen fick jag en kamera, en fin underbart fin kamera. Så lycklig.
Kommentera inlägget här: