lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Lördag dagen lång

Kategori: Allmänt



Underbart väder. Denna bild är tagen för några veckor sedan. Nu är nästan all snö borta. I dag kl 8.30 var det +10 grader nästan. Underbart underbart. Idag blir det krattning, fixning av cyklar och städning av gården. Lovisa är här så det blir nog en fika på stan oxå, för hon ska nog shoppa lite. Här är båda småtjejerna förkylda. Feber lite nu och då men ingen fara.
Vi har haft på känn att tjejerna är lite känslig mot mjölk. Men för att kolla detta måste man vara HELT borta från mjölk i 2 veckor. Men det är nog dax att pröva detta nu då Molly kräktes upp mjölken hon drack. Pappa Roger är oxå känslig mot mjölk, så då får man göra en storrensning på mjölk för hela familjen i 2 veckor.

Det vankas Valborg, härligt. Barnen längtar till brasan och att få grilla maschmallows. Vi får besök så det blir en massa bus här;).

Nä nu är det dax för räkningar och deklarationen........

Kommentera inlägget här: