lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Hösten

Kategori: Allmänt

Ja, tiden rinner iväg. Hinner knappt med.
Vi jobbar och står i dagarna i ände.
Barnens rum är snart klara. Håller på att sy hur mycket som helst. Dom skall ju ha kojjor under sängarna och jag håller på att sy så det skall bli så prinsessaktigt som möjligt, dvs med spets och tofsar. (Maria Montezamivarning). Barnen är i alla fall överlyckliga över sina rum. Lovisa är även hon nöjd, men vi måste fixa till väggarna och kanske göra en mer romantisk touch över det hela, med någon tapet eller dyl.

Annars har vi målat färdigt lekstugan (vitt). Skall försöka måla insidan oxå och olja in golvet med mörkbrunt. Lite småfix som att sätta in spotar i taket framför ytterdörren och en brevlåda.

Begravningen är nu förbi för min gammelmormor. Småbarna skötte sig exemplariskt. Molly undrade varför inte gammelmormor följde med ut från kapellet när vi gick ut, hi hi. Men det var underbart att få träffa släkten från Märsta och Ramsele.
Men det är otroligt sorgset att inte hon finns längre. Hon var så underbar. Krympte för var år som gick, pratade en härlig blandning av Junselemål och Märstamål. Hon blev 97 år gammal. God natt gammelmormor!
Kommentera inlägget här: