lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Måndag i all ära

Kategori: Allmänt

Ja, nu är måndagen här igen och ny vecka. Molly har varit sjuk hela helgen, börjar bli bättre men hade feber igår och är jättesnorig än. Om hon är helt feberfri idag och inte hostar kanske hon får gå i morgon. Hennes dagisgrupp ska ju åka på utflykt i morgon, så vi håller tummar och tår att hon ska få följa med.

Annars har jag städat och fixat lite i helgen. Har bytt lite gardiner lite här och där.

I lördags for jag och bästa Sara ut och hade en hel dag för oss själva. Vi shoppade, fikade och åt tillsammans. Surrade och skrattade mest hela tiden. Jag shoppade en ny matta till v-rummet, och lite annat pyssel. Tänkte inte köpa något till barna men dom fick varsin mössa från POP.
Lovisa fick pengar, sedan följde vi med henne på BodyShop där hon valde ut foundation samt puder som mamma betalade;). Tycker att dom skall ha bra grejor nu när dom har som mest "problemhy", har dom dåliga grejor blir det ju bara värre. Verkar vara perfekt för henne, denna kräm;).

Kommentera inlägget här: