lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Mammahjärtat

Kategori: Allmänt

Mammas hjärta nästan brast i förrgår.
Vi åkte till moster och hade en riktigt tjejdag. Vi promenerade in till stan, handlade lunch på MacDonalds, satte oss i parken och åt denna och bara myste i solen. Sedan köpte vi lite modellera och åt varsin mjukglass innan vi promenerade tillbaks till moster. Där stannade vi i lekparken och lekte. Sedan blev de middag, lite bolibompa och duschning. Sedan på kvällen när  barnen skulle lägga sig frågade jag dom vad som var bäst med dagen. Molly svarade, lekparken och Amelia svarade, Du, mamma! Hjärtat höll på att spricka. Man blir så glad att höra sådant. Min älskade lilla gullunge.

KOMMENTARER:

  • Therese - Sockenvägens Söta säger:
    2011-06-22 | 10:01:40
    Bloggadress: http://lurans.blogg.se/

    Men guuuuuuud vilken kommentar! Snacka om att hjärtat smälter när man får höra något dyligt, barn ljuger ju inte om sådant och säger det så okonstlat så det är den bästa komplimang man kan få!!! Å jag kan tro att ni har det knök på toan, ni är ju emellanåt ett gäng tjejer hemma, så Roggan får nog vackert vänta på sin tur när ni ska fixa å dona kan jag tro skratt Sköt om er, massa midsommarkramar till er <3

Kommentera inlägget här: