lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Kalas i Muminhuset

Kategori: Min familj

Idag har vi haft kalas i huset. För det första firade vi Lovisa i förväg på hennes födelsedag. Sedan hade Amelia sitt födelsedagskalas (i efterskott).
Lovisa fick sin vanliga kalasmorgon. Nybakad banan/choklad cupcake med ljus och flagga i. I presenter fick hon en hårtork och att bjuda sina vänner på en tjejfest nästa helg. Dom blir nog 4-5 tjejer som skall laga mat, mysa och se film.
Amelia hade bjudit så dom var 7 st tjejer/prinsessor. Det blev en fjärilstårta, rosa cupcakes osv.




Dom var så fina tjejerna i prinsessklänningar. Amelias kalas gick i temat Tingeling. Hon hade en Tingeling-klänning och Lovisa gjorde henne fin i håret så det blev precis som Tingeling själv.
Roggan fick vara lekfarbror och det lektes b la Björnen sover, Gömma nyckel, kurragömma, stol och musikleken osv. Dom såg även lite Barbie "som sjöjungfru" och åt lite popcorn. Fiskdamm avslutade kalaset. Alla barnen var så trötta och sluta, dom var väldigt glada och nöjda för ett bra kalas. Känns bra att vi fick godkänt;).
Nu har Lovisa åkt till pappa. Men hon kommer ju tillbaka redan om en vecka för tjejfest.

Så nu är det 4 st som är väldigt trötta och sluta. Men lyckliga;).
Ha en trevlig söndakväll.
Kommentera inlägget här: