lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Amelia

Kategori:



Bild: Privat

Det är lite tungt just nu! Molly och Amelia har ju båda astma. Nu har dom kommit in i en tid när dom kräks! Jobbigt. När Amelia var liten kräktes hon ofta, vi trodde då att det var magsjuka men det var det ju inte. Nu har även Molly börjat och dom gör det när dom lagt sig och sovit en stund. Sedan vaknar vi alla att någon av dom ja, kräks! Vet inte hur mycket man tvättat dessa veckor. Det värsta är att Amelias håller i sig längre än Mollys. Hon blir så himla tagen av detta. Orkar ingenting och sover mest. Stackars älskling. Amelia började i natt kl 23. Då tar R med henne till Lovisas rum så att barnen inte väcker varandra.
Direkt när detta händer, åker vi och handlar allt som Amelia älskar, dvs chips, fanta, coca cola, blåbärssoppa osv. Sedan får hon äta det hon vill. Det är bättre detta än ingenting (doktorn har sagt detta). Så nu mår hon bättre och i morgon vill hon till dagmamman igen. Men vi får se hur hon har det i natt och om hon är trött får hon stanna hemma en dag till.
I morgon blir det ett telefonsamtal till barnmottagningen, detta går helt enkelt inte!

KOMMENTARER:

  • Therez säger:
    2009-03-31 | 21:53:24
    Bloggadress: http://therezz.blogg.se/

    Maaan lilla gumman! Ge tjejerna stora kramar från oss! Och såklart en till dig med!

  • Kia säger:
    2009-04-01 | 07:29:00
    Bloggadress: http://4barnsmamma.blogspot.com

    Usch så jobbigt! Här är jag mer och mer övertygad om att mina tjejer har förkylningsastma. Och dr som jag var till igår med Elina höll med. Så nu ska Elina få medicin mot detta. (men det fanns såklart inte här på apoteket) Hoppas att det hjälper. Då går jag ner med Alice med.

    Hoppas tjejerna är pigga snart!

    Kram

  • Vera svarar säger:
    2009-04-01 | 10:12:43

    Therez - Det ska jag göra, tack. Kram på er oxå.



    Kia - Vad skönt att ni fått tag på en läkare som lyssnar, oftast känner man ju som förälder när det är något som är galet och man blir så förbannad när man får en läkare som nonchalerar en. Hoppas då att dom blir bättre.

    Tack så mycket. Kram

Kommentera inlägget här: