lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Guldungar 2008 dagen

Kategori: Min familj











I lördags var vi som sagt till Lycksele för att fira Guldungar 2008. Det visade sig att det hade fötts ca 380 barn på Lycksele lasarett år 2008. 80 barn var i Lycksele. Barnen fick t-shirts, fika och såklart blev det fotografering. Farmor och farfar delade denna dag med oss. Efter lunchätning begav vi oss till Lycksele djurpark där vi var hela dagen. Vi åkte tåg, tittade på djuren, lekte i leklandet och fikade i massor. Sedan hann vi träffa gammelfarfar på lasarettet en sväng innan vi begav oss hem. Amelia var så ledsen och sur över att måsta säga hej då till farmor och farfar. Men när dom väl var i bilen somnade dom på en gång.
Tack farmor och farfar för en helt underbar dag! Kram kram

KOMMENTARER:

  • Therese - Lurans blogg säger:
    2009-08-27 | 09:21:19
    Bloggadress: http://lurans.blogg.se/

    Verkade ju vara en toppen dag, man missade visst något där :-) Stor kram till er!

  • Therez säger:
    2009-08-27 | 10:00:40
    Bloggadress: http://www.therez.se

    De är inte bara de som längtar. Moster/syster yster längtar sååå mycket hon med! :) Åhhh det ska bli så himla skoj! Ikväll kommer mamma hit! Jippi! Det var på tiden. ;) Kram

Kommentera inlägget här: